Medewerkers Oefentherapie Motus Focus

Hier stellen de medewerkers van Oefentherapie Motus Focus zich voor.

pasfoto2.jpg

Mijn naam is Marlies Noordam-Borren.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Oefentherapeute Mensendieck en eigenaar van Oefentherapie Motus Focus

Voordat ik aan de opleiding oefentherapie begon, heb ik jarenlang in de gehandicaptenzorg gewerkt.  Ik heb tijdens deze werkzaamheden veel ervaring opgedaan met werken aan het bed en tiltechnieken mij eigen gemaakt.

Door de onregelmatige uren wilde ik op een andere manier met mensen werken, vandaar dat ik de opleiding voor Oefentherapie ben gaan doen. Al snel na het afstuderen heb ik twee praktijken in Tilburg overgenomen. Hier heb ik 5 jaar gewerkt. In deze periode heb ik veel ervaring als oefentherapeute opgedaan. 

Na de geboorte van mijn twee kinderen heb ik gekozen om de praktijken te verkopen en thuis te zijn voor de kinderen. Ik heb de jonge kinderjaren fulltime meegemaakt, wat voor mij heel belangrijk is geweest. 

Sinds de kinderen naar school gaan, ben ik weer begonnen als Oefentherapeute Mensendieck. Met mijn opleidingen, cursussen en eigen ervaring kan ik me goed inleven en wil ik graag alle kennis delen met mijn klanten.

Door alle levens- en werkervaringen heb ik een duidelijke visie gekregen over werk en privé. Motus Focus staat voor 'aandacht voor bewegen'. Waarbij Motus, beweging betekend en Focus, aandacht betekend. Mijn missie is om je bewust te maken van jouw beweegpatroon en leefstijl. Door samen met jou te kijken naar je (beweeg)gedrag en door aandachtig te luisteren, maak ik met jou een passend behandelplan. Bij oefentherapie Motus Focus krijg je persoonlijke therapie en goed begeleide groepslessen.

Marlies is werkzaam in Etten-Leur en Zevenbergen

Afbeelding van WhatsApp op 2024-07-07 om 15.28.43_c57a1395.jpg

Mijn naam is Hannah Schüssler-Olie

Ik ben in 2005 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam als oefentherapeut. Ik ben in veel praktijken en gezondheidscentra werkzaam geweest, waarbijj ik veel voor collega’s de praktijk heb waargenomen. 

Ik heb het werken in verschillende praktijken en delen van Nederland altijd als enorm inspirerend ervaren en de afwisseling heeft mij veel ervaring gegeven in zowel de diversiteit aan klachten, maar ook vooral de diversiteit aan mensen en hoe wij met klachten omgaan.

De afgelopen 5 jaar heb ik mijn werk even stilgelegd en heb ik mij volledig gefocussed op mijn gezin met 3 jonge kinderen. Ik vond de rust en stabiliteit die ik als fulltime moeder kon bieden heel waardevol en een mooie basis die ik aan mijn kinderen kon geven.

Nu mijn 3 dochters allemaal naar school gaan, heb ik mijn beroep weer vol enthousiasme opgepakt.

Als oefentherapeut laten wij u als mens bewust worden van uw houding en bewegingsgedrag en daarbij meer inzicht krijgen in de oorsprong van uw klachten. 

Tevens zijn de mentale gezondheid en leefstijl belangrijke aspecten die wij meenemen in de behandeling. 

Het mooie van ons vak vind ik dat wij de zelfredzaamheid van de patiënt stimuleren en vergroten en de patiënt daarmee uiteindelijk zelf weer controle en balans over zijn lichaam kan hervinden.

Hannah is werkzaam in Etten-Leur 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer weten over wat Oefentherapie Motus Focus voor jouw kan betekenen bel mij dan op

06-45539531 of vul het aanmeldformulier in

Specialisaties en programma's bij Oefentherapie Motus Focus

 • Slaapoefentherapie (Baby-kind-puber-volwassenen)
 • Rugklachten
 • Behandeling bij langdurige klachten (chronisch pijn behandeling)
 • Bekken- en bekkenbodem klachten
 • Nek-, schouder- en arm
 • Hoofdpijn en spanningsklachten
 • Ademhalingsklachten
 • Werk- en sportgerelateerde klachten
 • Houding- en bewegingsafwijkingen
 • Focus wandelen
 • Advies bij werken in de zorg. (til- en werkhouding)
 • Aangepaste therapie voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Zwangerschapsbegeleiding individueel. 
 • Begeleiding na de bevalling individueel.

Oefentherapie Motus Focus is bij de volgende netwerken aangesloten

   vvocm-logo-fc-zonder-tekst.jpg     digitaleKpSticker.png

   logo MK def pms.png

  Slaapoefentherapie_logo.png

  www.slaapoefentherapie.nl